Podium

In samenwerking met Get a Grip, Achterhoeks Vinyl en  Behind the Corner zullen muzikanten als Rocco Ostermann, de Boetners, Stef Woestenenk en Lizzy Ossevoort en nog meer, werk ten gehore brengen op het buitenpodium bij het foodcourt. 

PROGRAMMA

 

11.15 Emma Lukassen & Wies Knipping
Emma Lukassen en Wies Knipping zijn twee jonge Achterhoekse artiesten die in pop, soul en jazz ten gehore brengen tijdens Pak An Pakt Uit!

12.15 Lizzy Ossevoort
Lizzy Ossevoort is een bijzonder getalenteerde jonge zangeres, bekend van The Voice Of Holland 2013, Jazz Vocalisten Concours, Prinses Christina Concours, Conservatorium Talent Award. Tevens heeft zij een opname gemaakt met het Metropool Orkest. Momenteel volgt Lizzy lessen met behulp van de Joop Van Den Ende Foundation bij muzikanten die zij bewondert. 

Lizzy heeft een droom…. haar droom is geweldig begonnen, zij is namelijk aangenomen op de Master studie van de Manhattan School of Music in New York.  Alleen kost deze studie een smak geld (1 studiejaar kost 63.000 dollar) en een student heeft dit natuurlijk niet. Zij heeft dus alle hulp nodig om haar droom waar te kunnen maken. 

Op ‘Pak An, Pakt Uit’ gaat Lizzy haar crowdfundings-project de lucht in en gaat ze dit groots openen op het podium.

13.15 De Boetners
De Boetners maken nummers in hun moerstaal. Rock & Roll nummers in het Achterhoekse dialect. Grote inspiraties zijn dan ook Jovink & The Voederbietels, Normaal, Boh Foi Toch en internationale bands zoals AC/DC en Status Quo.
Op Pak An Pakt Uit spelen zij een kort akoestisch setje, waarvan nummers van het nieuwe album die op 20 mei wordt uitgebracht.

14.15 Stef Woestenenk
Om 14:15 brengt zanger & gitarist Stef Woestenenk,  een set ten gehore.
Stef is onder andere bekend als lid van de band MoonYard en als schrijver van het boek Loepzuiver; een verzameling van muziekverhalen.

15:15 Myron Weenk
Myron Weenk is een jonge Achterhoekse artiest, bekend van The Voice Kids.
Myron heeft sinds 2012 zangles van vocal coach Sandra Vriese en is ook met piano spelen zoals te zien bij haar auditie tijdens the Voice Kids.
Op Pak An Pakt Uit! zal zij enkele nummers ten gehore brengen.

N.N.B Rocco Ostermann
In de Achterhoek is deze markante persoonlijkheid wereldberoemd: Rocco Ostermann. Naast zanger/muzikant bij o.a. Donnerwetter en Shaking Godspeed, is hij vaak te zien bij tal van solo optredens en nevenprojecten.
Op Pak An Pakt Uit komt Rocco een kort akoestisch stuk ten gehore brengen.

Tussendoor en na afloop wordt er een programma met muziek afgewerkt door Eelco Walraven vanuit een mobiele studio.