Programma

Buiten

Foodcourt

Op het foodcourt worden de beste streekproducten uit de Achterhoek gepresenteerd om te proeven en te beleven.

Podium

In samenwerking met Choose Your Tune, Achterhoeks Vinyl en  Behind the Corner zullen muzikanten als Rocco Ostermann, de Boeters, Stef Westenenk en Lizzy Ossevoort nieuw werk ten gehore brengen op het buitenpodium bij het foodcourt. Voor het complete podiumprogramma klik op de foto.

Liefdespad

In Ruurlo wordt Het Liefdespad ontwikkeld door De Heikamp. Deze prachtige route door de natuur loopt langs allerlei belevenissen, zoals het Doolhof, de Baakse Beek, Museum More, Klimbos Achterhoek en De Heikamp. Speciaal voor Pak An Pakt Uit! kan voor het eerst het liefdespad in het klein worden beleeft.

Binnen

Mini-Bioscoop

Kom kijken naar documentaires en films van jonge Achterhoekse filmmakers in de mini-bioscoop.
Kom vervolgens in contact met de filmmakers en vraag hen de hemd van het lijf.

Sprekerszaal

Interessante sprekers vertellen hun verhaal en Erik Hagelstein presenteert een Achterhoekse College Tour met inspirerende gasten. Klik op de foto voor meer informatie.

Kunst & Cultuur

Door middel van een nieuw interactief concept in samenwerking met De Lokalen uit Lichtenvoorde kunnen bezoekers niet alleen genieten van prachtige kunstwerken, maar ook kennismaken met de kunstenaars zelf. Ook is er een groot aanbod van lp's en boeken, vertellen schrijvers over hun publicatie die zij graag willen signeren.